• Snelle verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk contact
  • Professioneel advies

Lichtgewicht rollator

Een Lichtgewicht Rollator weegt niet veel en is gemakkelijk in te klappen (en op te bergen!). De vernuftige ontwerpen zijn zo uitgevoerd dat het je bijna geen moeite kost om de lichte rollator in of uit te klappen.

Een rollator die weinig weegt is handig om je niet zo veel gewicht hoeft te tillen als je met je rollator op reis gaat. Ook is het voor de mensen om je heen die jou helpen fijn dat ze niet zo zwaar hoeven te tillen. Een rollator die niet zo zwaar is kun je gemakkelijk opbergen en dat levert je veel voordelen op.

Gratis advies van de specialist

Wil je advies over een lichte rollator, neem dan contact op met ons zodat wij je exact kunnen vertellen welke rollator het lichtst is. We vertellen je graag welke je vooral niet nodig hebt, zodat je meteen de juiste keus kan maken.

Lichte rol

Gemakkelijk en compact op te vouwen rollator

Lichtgewicht rollators klappen in de lengte in en hebben daarom in de meeste gevallen een flexibele of deelbare zitting. Ook hierin heb je nog weer een onderverdeling in gewicht. Zo vallen de carbon rollators ook onder lichtgewicht, maar die zijn dan weer superlicht.

Je hebt hierin best wel keuze opties in soorten wielen, maten, kleuren.


Zoek je een goedkope rollator?

Zoek je een voordelige rollator die niet duur is maar wel geschikt is voor alle omstandigheden? Bekijk dan ons assortiment met goedkope rollators.

Goedkope rollator bestellen.